Criza de apă provocată de seceta prelungită din acest an se face simțită și în suburbiile municipiului Vaslui

0
(0)

 Pentru a asigura alimanarea cu apă a populației, municipalitatea a instalat mai multe rezervoare pentru apă potabilă. La nivelul județului Vaslui sunt mai multe localități, printre care Negrești, Fălciu, Cozmești, unde sunt probleme cu aprovizionarea cu apă a populației și animalelor.

Primaria Vaslui a luat legătură în această vară cu cetățenii din localitățile Viișoara, Bahnari, Gura Bustei și Dealul Cornului, acolo unde în anii anteriori au fost probleme cu aprovizionarea cu apă a fântânilor și cișmelelor.

”Ca urmare a sesizărilor primite, s-a luat decizia instalării rezervoarelor cu apă unul în Viișoara, trei în Bahnari, unul în Dealul Cornului și trei în Gura Bustei. Fiecare rezervor are 2.000 litri fiecare și sunt aprovizionate cu apă potabilă, având în acest sens sprijinul ISU Vaslui care asigură alimentarea rezervoarelor cu cisterna aflată în dotarea proprie. Rezervoarele sunt instalate în curțile unor locatari care au dorit să ne ofere sprijinul, robinetele pentru populație fiind aflate pe domeniul public”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!