class="single single-post postid-56285 single-format-standard">

CSM Vaslui a reusit castigarea Ligii a II-a de handbal si accederea, fara vreo infrangere, in Liga nationala

leonard-bibirig-si-csm-vaslui-vin-in-polivalenta-pentru-un-duel-cu-csm-botosani-DFG

Primarul Vasile Paval, impreuna cu conducerea Primariei si a CSM Vaslui, a dorit sa le multumeasca handbalistilor si celor care au pus umarul in realizarea acestui obiectiv, in cadrul unei sedinte solemne, tinute ieri in sala de sedinte a CL Vaslui. “Sigur ca a fost un moment de intrebari atunci cand am luat decizia de a merge in aceasta formula, cu CSM Vaslui, un club in subordinea municipalitatii, pentru ca a fost o responsabilitate foarte mare. Acum, pot sa ma destind si eu; succesul vostru ma face fericit, mai ales date fiind acuzele venite acum un an din diferite parti, acuze cu privire la faptul ca am intrerupt o perioada sponsorizarea fostului club ori ca am retras echipa din prima liga.

Cu ocazia festivitatii oficiale de la Primaria Vaslui, antrenorul Leonard Bibirig a inmanat primarului Paval trofeul primit de la FRH pentru castigarea Ligii a II-a de handbal, trofeu care va ramane in noua vitrina a CSM, “sper sa fie urmat si de alte trofee, mai importante, si, de ce nu, din cupe europene”, a declarat primarul.

Primarul Paval si-a exprimat regretul ca „nu avem un autocar decapotabil pentru a sarbatori performanta voastra asa cum se cuvine, alaturi de toti vasluienii iubitori de handbal si de sport. Vom gasi totusi o solutie pentru a face acest lucru cu ocazia Zilelor Vasluiului”, a promis primarul municipiului Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>