class="single single-post postid-13034 single-format-standard">

Dan Capatos: «Era să mă dea afară de la Antena 1»

5

Prezentatorul emisiunii “Un show păcătos” a primit felicitări, în startul ediţiei de luni seară, pentru performanţa de a fi realizat late-night-show-ul de la Antena 1 timp de 5 ani.

Dan Capatos a dezvăluit că a încercat, la început, în 2008, să realizeze o emisiune în genul celor din “afară”, dar fără rezultate în audienţă.

“Am vrut să fac un show cum se face, dar după primul sezon era să mă dea afară. După aia am dat drumul la treabă. Între timp, au apărut şi copii, dar originalul este numai la noi”, a spus Capatos.

Multe „pacatoase” s-au perindat in timp pe scaunul de asistenta tv in emisiunea „Un show pacatos”, printre care Ramona Gabor, Loredana Chivu, Madalina Pamfile, Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu. De curand insa, postul a ramas liber, astfel ca „pacatosul” a inceput din nou castingul.

Incepand de anul trecut, lui Capatos i s-au alaturat Catalin Bordea si Silviu Andrei, acesta din urma devenind dj-ul celui mai pacatos show.

foto:click.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

 

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>