class="single single-post postid-46686 single-format-standard">

De mâine, în municipiul Vaslui începe bâlciul

Foto-balci-1-copy

Timp de mai bine de douã sãptãmâni, o comisie din cadrul Directiei Administrare Târguri Piete si Oboare a primãriei Vaslui, coordonatã de viceprimarul Dragos Cazacu, s-a luptat cu pretentiile sutelor de comercianti care vor sã expunã diverse produse în bâlci sau, pur si simplu, oferã distractii demne de un bâlci anual. Pânã ieri, erau peste 300 de comercianti înregistrati la bâlci, care au primit spatii diverse, functie de mãrfurile sau distractiile oferite miilor de vasluieni care vor lua cu asalt bâlciul. Sunt în jur de 20 de terase, în zona comercialã a bâlciului, care vor acoperi nevoile de hranã ale celor care vor veni la bâlci, dar si multe parcuri de distractii, cu utilaje noi, spun sefii primãriei.

Comerciantii au primit, în mare parte, locurile pe care îsi vor amplasa tarabele, în timp ce proprietarii parcurilor de distractii stiu de pe acum unde vor aduce utilajele, în urmãtoarele douã zile. Primãria a igienizat deja toatã zona în care se va desfãsura bâlciul, inclusiv pârâul din zonã, fiind pregãtitã sã facã fatã numãrului mare de vasluieni care vor veni în bâlci în urmãtoarea sãptãmânã. Anual, la bâlciul din Vaslui vin în jur de 20.000 de amatori de distractii, fie pentru o portie de mici si o bere, o gogoasã sau un cârnat pe grãtar, în timp ce echipamentele de la parcurile de distractii sunt pline ochi cu amatori de senzatii tari. Tarifele de închiriere, a explicat viceprimarul Cazacu, nu au fost schimbate fatã de anii precedenti, astfel cã toti cei care vor sã vândã mãrfuri sau vin cu utilaje de distractii stiu cam cât vor plãti la primãrie, pentru sãptãmâna de bãlci.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>