class="single single-post postid-9687 single-format-standard">

De ziua României, Apple deschide un outlet

ipad

Un magazin de 200 de metri pătrați în care poți cumpăra produse Apple din colecțiile anterioare la prețuri preferențiale, calculatoare și telefoane refurbished extrem de avantajoase, dar și ultima colecție de iPad, iPhone sau iPod.

Cam aceasta este, pe scurt, oferta magazinului Apple Reseller McWorld ce urmează a fi deschis pe 1 decembrie, în outlet-ul de la Parndorf, din apropierea Vienei.

Nu doar oferta magazinului este excepțională, dar și arhitectura și designul magazinului vor surpinde publicul, întrucât această unitate va fi de referință pentru Apple Reseller McWorld. Magazinul va fi inaugurat pe data de 1 decembrie.

Românii caută produsele refurbished Apple, companiile care se ocupă de comercializarea acestor produse încercând să aducă în România toată gama producătorului american. Piața produselor refurbished în România este estimată la 5,5 milioane de euro.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>