class="single single-post postid-14043 single-format-standard">

Declaraţia ŞOCANTĂ a lui Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca

5.000

Andi Moisescu a făcut câteva referiri despre deja legendarul salariu al Andreei Esca, într-un recent interviu.

Colegul de trust al ştiristei susţine că este posibil ca nici măcar Andreea să nu ştie ce salariu exact are, având în vedere că nu are venit fix, aşa cum este de multe ori situaţia celor care lucrează în presă.

“Părerea mea este că nici Andreea nu ştie cât e salariul ei. Chiar sunt convins că nu ştie, pentru că e greu de dat un răspuns din punctul ăsta de vedere. Adică, noi nu avem genul de meserie în care eşti angajat, ai un salariul fix.

La noi, într-o lună se câştigă mai puţin, în alta mai mult, în alta deloc. Când am Apropo TV, câştig mai mult, când am şi ;Românii au talent’, câştig şi mai mult, iar când nu am nici una, nici alta, câştig nimic de la televiziune” a spus Andi Moisescu pentru revista Ciao!.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>