class="single single-post postid-7227 single-format-standard">

Delegaţia Angelei Merkel atacată la Chişinău cu un cocktail Molotov

angela

Delegaţia cancelarului german, Angela Merkel, care s-a aflat miercuri într-o vizită în Republica Moldova, a fost atacată la Chişinău cu un cocktail Molotov, potrivit unor surse din cadrul MAI.

Incidentul a avut miercuri seară, în jurul orei 21.00, pe strada Mihai Viteazul din Chişinău, în timp ce delegaţia cancelarului german se îndrepta spre aeroport, după o vizită la beciurile de la Cricova.

Conform unui comunicat al Ministerului de Interne de la Chişinău, poliţia a reţinut în acest caz un tânăr de 23 de ani. El se află acum la Comisariatul sectorului Buiucani, fiind cercetat pentru huliganism.

Pentru asigurarea ordinii publice pe parcursul vizitei la Chişinău a cancelarului Angela Merkel au fost mobilizaţi 2.000 de poliţişti. Angela Merkel s-a deplasat într-un automobil Audi, dotat cu cel mai înalt nivel de protecţie anti-glonţ.

Sursa: Agerpres

Related posts:

  1. Vasile Talmaciu spune:

    Unde nu ar crapa o data pentru totdeauna cu toti nemtii ei imputiti.

  2. vulpoi batran spune:

    eu zic sa vina Putin in vizita oficiala la Bucuresti inpreuna cu min.externe moscovit,
    min. de interne moscovit , sa fie cazati la vila renovata recent de r.a.p.p.s. cu bani romanasilor in timp de criza , si sa/i vad pe Americani si U.E. ce m/ai zic ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>