class="single single-post postid-4433 single-format-standard">

Dell XPS 13 ultrabook este un rival serios pentru MacBook Air

Dell XPS 13 ultrabook este un rival serios pentru MacBook Air

Noul laptop ultra-subțire produs de compania Dell Inc pentru a rivaliza cu MacBook Air al companiei Apple pare a se descurca mult mai bine decât compania se aștepta inițial.

Vânzările Dell XPS 13 ultrabook, ce a fost lansat în magazine pe 28 februarie, sunt acum peste dublul așteptărilor inițiale, datorită unei puternice cereri din partea consumatorilor și a marilor corporații. Aproape jumătate din vânzările lui XPS 13, al cărui preț pleacă de la 999 de dolari, au fost spre marile corporații.

Toți producătorii de computere au început să se axeze pe cele ultra-subțiri, pentru a atrage acei consumatori ce sunt încântați de produse ca iPad, MacBook Air și altele de acest gen. Unii analiști susțin că prețul ridicat al acestor laptopuri, cauzat de componentele scumpe ca memoriile solide, poate incomoda vânzările și poate forța compania Intel să-și sacrifice profitul la procesoare pentru a le face accesibile din punct de vedere financiar.

Laptopurile obișnuite sunt amenințate în mod constant, deoarece tabletele devin din ce în ce mai performante și sunt folosite pentru multiple funcții, de la navigare pe internet până la manipulare video și grafică avansată. Compania Dell, ce duce o luptă continuă pentru a-și diversifica baza de venit de la computere pentru a deveni un competitor important pe piața echipamentelor de centralizare de date și a serviciilor IT, planifică lansarea primei sale tablete pentru consumatori la finalul anului 2012.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>