class="single single-post postid-54063 single-format-standard">

Deținuții au fost scosi la deszapezit strazile din Vaslui

deszapezire-detinuti

Căderile abundente de zăpadă din cursul nopții de miercuri spre joi, care au continuat și ieri, au îngreunat traficul in Vaslui, atat pentru șoferi, cat si pentru pietoni. Autoritățile s-au mobilizat si au incercat sa controleze situatia, insa in multe zone accesul se face cu dificultate.

Pe strazi, s-a acționat cu utilaje, pentru indepartarea zapezii, iar trotuarele au fost curățate atat cu lucrători de la Goscom, dar si cu deținuți de la Penitenciarul Vaslui.
Având în vedere condițiile meteo deosebite din această perioadă, ca și în anii anteriori, a fost solicitată prezența unei echipe de la Penitenciarul Vaslui pentru suplimentarea forței de muncă alocate de către Goscom, peste 100 de persoane intervenind pentru curățarea zăpezii din oraș. S-a acționat cu prioritate la curățarea trotuarelor, trecerilor de pietoni și a stațiilor de autobuz, ninsorile impunând asigurarea continuității acestei activități. S-a intervenit în oraș cu utilaje pentru degajarea căilor de rulare și asigurarea în condiții optime a accesului în municipiu”, ne-a declarat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>