Detinutii din Penitenciarul Vaslui au avut parte de un spectacol de „stand up” cu participanti de la iUmor

0
(0)

Penitenciarul Vaslui a folosit acest spectacol drept o metoda terapeutica in ceea ce priveste interventia activa in procesul de reintegrare al persoanelor condamnate. S-a dorit prin aceasta realizarea unui moment care sa permita detinutilor prezenti exprimarea emotiilor, a trairilor si a sentimentelor intr-o maniera inedita, care sa depaseasca prejudecatile si reticentele societatii fata de cei care executa o pedeapsa privativa de libertate.

stand up comedy la puscarie | Penitenciarul Vaslui

La activitate au participat un numar de 160 persoane private de libertate, parte din acestia demonstrand ca sunt capabili de un exercitiu ad-hoc de creativitate, intrand in dialog direct cu cei de pe scena, identificand si exprimand prin comedie parte din problemele lor existentiale intr-un mod propriu, original.

Cei patru comici prezenti pe scena au reusit a crea premisele unui dialog profund, real si constructiv intre persoanele care aleg sa se exprime artistic prin stand-up comedy si societatea care pare a ridica bariere in comunicarea libera cu acestia.

Citeste mai departe pe : www.monitoruldevaslui.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!