class="single single-post postid-46877 single-format-standard">

Dobrovolschi a rãmas fãrã autorizatie de constructie la spitalul fantomã

spital dobrovolski

Omul de afaceri Dan Dobrovolschi, care îsi construieste spital privat în curtea spitalului de urgentã bârlãdean, total ilegal si cu mult tupeu, si-a gãsit nasul! Primarul Dumitru Boros, avocat de meserie, l-a lãsat fãrã autorizatie de constructie! Pentru cã cea datã de Titi Constantinescu, fostul primar al Bârladului si pãrtas la jefuirea patrimoniului spitalului donat de printesa Elena Beldiman doar pentru spitalul de stat, a expirat pe 17 august. Dan Dobrovolschi a solicitat primarului Boros sã-i dea o altã autorizatie de constructie (sau sã o prelungeascã pe cea expiratã), însã la sfârsitul sãptãmânii trecute a primit un „mare” refuz. În replicã, Dobrovolschi a notificat ieri spitalul bârlãdean cã va rezilia pe 9 octombrie executarea contractului de concesionare a activitãtii de spãlãtorie din spital, dacã nu-i sunt achitati în totalitate banii restanti pentru aceastã activitate, adicã vreo 328.000 de lei. Reamintim cã preturile practicate de omul de afaceri sunt de trei ori mai mari decât la Spitalul Judetean Vaslui.

Clãdirea din curtea spitalului bârlãdean, al cãrei beneficiar este SC Axa Optic SRL Bârlad, una dintre firmele din grupul de firme apartinând omului de afaceri Dan Dobrovolschi, nu mai are autorizatie de constructie. Aceasta, eliberatã în 2012 de cãtre fostul primar al Bârladului, Titi Constantinescu, a expirat pe 17 august, iar Dobrovolschi s-a adresat primarului Dumitru Boros pentru prelungirea ei sau eliberarea unei alte autorizatii de constructie.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>