class="single single-post postid-56621 single-format-standard">

Două clanuri de rromi din Murgeni s-au războit în stradă cu săbii și topoare, trupele speciale ale poliției și Jandarmeriei au intervenit.

hqdefault

O bătaie cu săbii și topoare a fost aplanată de trupele speciale ale Poliției și Jandarmeriei, în Murgeni, Vaslui. Zeci de mascați și mașini de intervenție au fost trimise la locul confruntării, luni după-amiază. În urma descinderilor, polițiștii au aplanat conflictul și au confiscat zeci de săbii, bâte și alte arme albe.
Tot scandalul ar fi pornit după ce nepoata unuia din clanul Flagăra (Sandu), măritată cu un nepot al bulibașei din clanul Babulea, a fost bătută de soț.  Fata s-a dus acasă și le-a spus rudelor prin ce a trecut, iar de aici spiritele s-au încins și s-a ajuns la bătăi în stradă.

Citeste mai departe pe: www.libertatea.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>