class="single single-post postid-31112 single-format-standard">

Două incendii

INCENDIU copy

Ieri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a fost solicitat pentru localizarea şi lichidarea a două incendii.
La ora 11.50, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Bârlad au intervenit la un incendiu de vegetaţie uscată produs pe strada Alexandru Vlahuţă. Flăcările au afectat 500 mp de vegetaţie, existând risc de propagare către o locuinţă din apropiere. Lichidarea incendiului s-a făcut în circa 25 de minute.
În jurul orei 21.40, pompierii militari au intervenit la un incendiu produs la o stupină amenajată pe raza satului Bursuci, comuna Epureni. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Detaşamentului Bârlad, cu o autospecială de stingere, care a acţionat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună. În momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii amenajări apicole, cu pericol de propagare la un autoturism şi pădurea din apropiere. Flăcările au distrus remorca apicolă, 40 de stupi, diverse scule şi echipamente. Se pare că incendiul a pornit de la un sistem de gătit defect.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>