class="single single-post postid-51395 single-format-standard">

Dumitru Boroș a avut o întȃlnire de lucru în Roman, pentru a învata cum se atrag fonduri europene in oras

primaria-roman-1-700x300-700x300

Din sutele de mii de euro pe care primarul Boroș se lăuda, în campania electorală din 2016, că le va aduce de la Bruxelles, nici măcar o monedă de un euro n-a ajuns în Bȃrlad. Asta, deși jumătate din timpul pe care îl va petrece în scaunul de prim gospodar al orașului s-a scurs, iar ceasul ticăie. Cum bilanțul investițiilor cu fonduri europene din urbe este pe minus, în timp ce Vasluiul are parte de infuzii dese de zeci de milioane de euro, bani  nerambursabili, primarul Dumitru Boroș s-a hotărȃt să învețe ce n-a știut pȃnă acum de la un alt coleg liberal, edilul de Roman.

Primarul Boroș a lăsat ieri în urmă Bȃrladul prăfuit și cu iz de tȃrg medieval, și a plecat la Roman, să ia lecții despre cum să aducă bunăstarea cetățenilor, cu bani europeni. Potrivit site-ului Primăriei, Dumitru Boroș a avut o întȃlnire de lucru cu Lucian – Ovidiu Micu, bȃrlădeanul în vȃrstă de 42 de ani care a preluat, în 2016, frȃiele orașului Roman.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>