Dumitru Buzatu, președintele (CJ) Vaslui, anunta noua colaborare cu ”Asociația Călător prin România”, pentru promovarea punctelor turistice din județul Vaslui.

0
(0)

Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, salută încheierea Protocolului de colaborare cu ”Asociația Călător prin România”, privind cooperarea în vederea elaborării și aplicării politicilor de promovare a punctelor turistice din județul Vaslui.

”Această asociație s-a oferit să promoveze punctele de interes turistic și cultural din județul Vaslui, fără a cere bani în schmib. Eu cred că se merită să și plătești pentru punctele de interes, cu atât mai mult trebuie să răspunzi celor care se oferă să facă gratuit acest lucru. Este nevoie ca aceste puncte să fie promovate, iar dincolo de promovare trebuie refăcută infrastructura rutieră, trebuie puse semnalizări, tipărite materiale promoționale”, a precizat Dumitru Buzatu.

Asociația ”Călător prin România” este o organizație non-guvernamentală din domeniul cultural-turistic care lucrează pentru a prezenta România, atât turiștilor interni, cât și celor străini din punct de vedere al gastronomiei, al portului popular și al obiectivelor turistice.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!