class="single single-post postid-11824 single-format-standard">

Dupa ce a fost jignita de un print arab, Bianca Dragusanu a fost sedusa de serenadele nocturne ale unui seic din Dubai!

61256213

Joi seara, Bianca Dragusanu a fost fata in fata cu un seic celebru, care i-a facut dedicatie dupa dedicatie. Seicul a avertizat-o insa ca daca o prinde cu un alt arab o trimite la ma-sa acasa!

Dupa ce Bianca a fost desfintata de un print arab, dupa ce i-a refuzat avansurile, a venit momentul sa primeasca cadouri si dedicatii de la un seic.
Bianca Dragusanu a avut parte de o surpriza, un seic arab i-a facut declaratii de dragoste si dedicatii
La miez de noapte organizatorii unui club din Bucuresti i-au facut o surpriza de proportii divei. L-au imbracat pe Gigel Frone in seic si acesta i-a facut declaratii fara numar, dupa ce a fost deconspirat.
Gigel Frone i-a cantat fara numar Biancai
Audienta s-a bucurat de un show pe cinste, de declaratiile de dragoste si cantecele special adaptate pentru Bianca. Aceasta l-a rasplatit cu dans si unduiri ale buricului. Printre piesele pe care i le-a cantat s-a numarat si “Ce mult te-am iubit, Paraschivo!”, prin versurile careia i-a sugerat ca, daca nu este fata cuminte… o trimite la ma-sa acasa.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>