class="single single-post postid-13714 single-format-standard">

Dupa ce au trait la gramada cu Smiley, Piticu si Laura Cosoi, fratii Moga se muta intr-o casa care se intoarce dupa Soare!

61290012

Dupa ce ani la rand au locuit opt intr-o casa, acum a venit vremea ca fiecare sa se mute singur. Sau cel putin in grupuri mai restranse. Smiley deja a facut-o, iar cat de curand ii vor calca pe urme si fratii Moga, care isi fac casa visata.

Pentru ca nu puteau sta de parte unul de celalal, fratii Iulian si Marius Moga au decis sa-si construiasca impreuna casa mult visata.
Moga nu a putut sta departe de Smiley, asa ca se va muta fix langa el
Cei doi au cumparat teren in comuna Cernica, fix langa fostul vecin de casa, Smiley si s-au apucat inca de anul trecut de constructie. Chiar daca financiar au investit ambii frati, cel care a avut ideea proiectului se pare ca este Marius Moga.

Chiar si dupa ce casa va fi gata, Marius si Iulian nu vor renunta la apartamentele unde locuiesc momentan
Dupa cum a declarat Marius unor apropiati, costul casei se ridica la sute de mii de euro, bani pe care compozitorul sustine ca i-a strans de-a lungul timpului. Faptul ca nu este un adept al cluburilor, dar nici nu cheltuie foarte mult pe vacante extravagante au facut ca Marius Moga sa stranga o mica avere de-a lungul carierei sale, asa ca momentan isi permite sa-si construiasca casa mult visata. Mai exact, constructia din Cernica este o adevarata fortareata, care se intinde pe 500 mp si nu pare deloc o vila imensa ci mai degraba o casa in forma geometrica. Atat Marius cat si Iulian au declarat despre casa lor ca “se invarte dupa Soare”. Practic, arhitectura e cubista si designul minimalist, facut dupa propriile idei.

Pentru ca este construita in padure, geamurile de la dormitoarele de la etaj sunt imense, tocmai pentru a vedea intreaga priveliste.

Imobilul celor doi frati se intinde pe mai mult de 500 mp
La cat de mare este, cel mai probabil Iulian si Marius vor amenaja acolo si un studio de inregistrari, mai ales ca ambii lucreaza in domeniul muzical, dar vor avea si o camera speciala pentru petrecerile cu prietenii. Si, poate, tot acolo Moga isi va duce si nevasta, isi va creste si copiii….

Dupa ce au locuit impreuna, acum cei trei vor fi vecini
In plus, pentru ca nu puteau sta departe de bunul lor prieten Smiley, dar nici de cei cu care colaboreaza, casa fratilor Moga este invecinata cu ale altori artisti, precum Andreea Banica sau Horia Brenciu.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>