class="single single-post postid-36766 single-format-standard">

Elevă salvată de asistenta unității de învățământ

221_20masaj_cardiac

O elevă în clasa a XI-a de la Liceul „Emil Racoviță” Vaslui a leșinat pe holul unității de învățământ, joi după-amiază, după ce i s-a făcut rău în timpul cursurilor, adolescenta fiind salvată de către asistenta școlii, care i-a făcut masaj cardiac și respirație artificială până la sosirea ambulanței.

Un nou incident la Liceul „Emil Racoviță” din Vaslui, după cel de la începutul anului, când un elev a leșinat în timpul orei de religie. De data aceasta, o elevă de 17 ani a s-a prăbușit din picioare, în stare de inconștiență, pe holul școlii, după ce i s-a făcut rău în timpul orei de sociologie, în prealabil solicitând profesorului permisiunea de a merge la toaletă întrucât se simte rău. Colega care o însoțea la baie a alertat cadrul didactic de la clasă, fiind anunțată conducerea școlii și solicitată intervenția asistentei medicale a unității de învățământ.

„Asistenta a început să-i facă elevei, care nu mai răspundea la niciun fel de stimuli, respirație gură la gură și masaj cardiac. A durat câteva minute până când adolescenta și-a revenit. Putem spune că eleva a fost salvată de asistentă până a ajuns și echipajul medical al ambulanței pe care am solicitat-o de trei ori pentru că ni se părea că nu mai ajunge”, a declarat directorul Liceului „Emil Racoviță” Vaslui, Daniel Hulubei.

Citeste mai departe pe :estnews.ro

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: estnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>