class="single single-post postid-54171 single-format-standard">

Elevii liceului “Emil Racoviță” s-au mobilizat exemplar pentru a-și salva colegul diagnosticat recent cu o boală gravă

Apel-elevi-Emil-Racovita

Băiatul, olimpic la limba franceză, are nevoie de 80 de mii de euro pentru tratament, astfel încât liceeni au făcut apeluri pe rețelele de socializare, au organizat o urnă pentru donații în liceu, dar și un concert caritabil. La aflarea acestei vești dramatice, colegii săi însă nu s-au descurajat și au cerut conducerii liceului sprijinul pentru a face tot posibilul să strângă acești bani. Este vorba despre un elev al Liceului “Emil Racoviță” din municipiul Vaslui, a cărui poveste a impresionat deja numeroși vasluieni, colegii săi direcționând apeluri de solidaritate pe rețelele sociale.

Mai mult, la sfârșitul acestei săptămâni, într-un club din Vaslui va avea loc un concert caritabil susținut de o trupă locală, Cojones Records. Elevul este în clasa a XI-a și a fost olimpic la limba franceză anul trecut, reprezentând județul la faza națională a Olimpiadei de Limbi Moderne. Tot anul trecut, a câștigat concursul de Francofonie organizat de Club Kiwanis Galați.

 

Cei care vor să ajute o pot face donând orice sumă în contul: RO39RNCB0262006051730006, deschis la Banca Comercială Română pe numele Diaconu Lăcrămioara.

Citeste mai de parte pe: www.obiectivuldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>