class="single single-post postid-34569 single-format-standard">

Englezii caută 200 de îngrijitori pentru bătrâni

azil.batrani

Marea Britanie caută 200 de îngrijitori de persoane care să aibă grijă de vârstnici: furnizarea tratamentului impus de medici, hrănirea acestora, oferirea de ajutor pentru cei care nu se pot deplasa etc. Programul de lucru este de 42 de ore pe săptămână, dar se pot face şi ore suplimentare. Programul de lucru zilnic este de la ora 8 dimineaţa până la ora 8 seara.
La sosirea în Anglia, trebuie să aveţi o sumă necesară pentru acoperirea transportului local de la locul cazării până la serviciu şi o lună de cazare şi de întreţinere personală. Doritorii trebuie să aibă vârsta peste 18 ani, minimum şase luni experienţă în domeniu şi să fie persoane sociabile şi cunoscătoare ale limbii engleze.
Salariul este de 7,20 lire pe oră şi se plăteşte lunar. Se oferă ajutor în găsirea cazării, pentru deschiderea contului bancar şi obţinerea numărului de înregistrare naţional. Uniforma este gratuită şi asigurată de angajator. Angajarea se face pe o perioadă nedeterminată.
Cei interesaţi trebuie să trimită un CV în limba engleză, model Europass, la adresa de email: students@jark.co.uk.

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>