class="single single-post postid-57661 single-format-standard">

Episcopia Husilor a daruit ghiozdane copiilor sarmani

ghiozdane

Pentru al doilea an, prin intermediul programului „Un ghiozdan pentru noul an scolar”, derulat de Episcopia Husilor, nu mai putin de 1.200 de copii necajiti din judet vor primi, la inceputul anului scolar 2019-2020, ghiozdane complet echipate.

In 2018, Episcopia Husilor a demarat un program filantropic pentru a veni in sprijinul copiilor si tinerilor pentru facilitarea accesului la educatie.

Acum a ajuns la a doua editie, iar o prima activitate din cadrul programului s-a derulat vineri, 6 septembrie, cand Preasfintitul Parinte Ignatie, Episcopul Husilor, insotit de parintele consilier eparhial Vladimir Beregoi si de parintele protopop Adrian Chirvasa, s-a intalnit cu copiii din Parohiile Cozmesti si Oprisita, filia Lacu Babei. Cei peste 150 de beneficiari au primit ghiozdane, complet echipate, si dulciuri. Actiunea aceasta, ce vine in intampinarea elevilor proveniti din familii ce cu greu pot sa le asigure rechizitele si cele necesare pentru revenirea in bancile scolii, a continuat si duminica, 8 septembrie, dar va continua si in aceasta saptamana. Vizati sunt in special copiii si tinerii din mediul rural, de pe intreg cuprinsul Eparhiei Husilor.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>