class="single single-post postid-5360 single-format-standard">

EXCLUSIV: ÎNCĂ CINCI TRANSFERURI PENTRU FC VASLUI

caue

“Galben-verzii” s-au întărit pe toate posturile. Urmează atacanții.

Cu o zi înaintea cantonamentul din Austria, Vasluiul a mai dat câteva lovituri pe piața transferurilor. “Galben-verzii” au perfectat încă cinci transferuri și așteaptă în Austria alți doi fotbaliști. Ultimele achiziții sunt fundașul Andrei Cordos (23 de ani, FCM Târgu Mureș), fundașul stânga argentinian Carlos Soto (28 de ani, All Boys), mijlocașul central Caue (23 de ani, Olhanense) și mijlocașul ofensiv Edu Jummise (28 de ani, Leixoes). Pe lângă ei, la antrenamente mai este și fundașul brazilian Irineu Calixto Couto (29 de ani).

Campania de transferuri a Vasluiului este una destul de consistentă până acum, “galben-verzii” fiind aproape de a-și definitiva lotul cu care vor merge în cantonamentul din Austria. După ce au venit Zsiga, Heil, Antal, Sălăgeanu și Varela, vestiarul a mai adunat câteva nume noi. Doar în ultimele zile Vasluiul a transferat cinci fotbaliști și mai așteaptă încă doi sau trei jucători.  A venit în probe fundașul central brazilian Irineu Calixto Couto, de 29 de ani, și mai mulți jucători care au confirmat la echipele de la care vin. Un alt fundaș central, Andrei Cordoș, este și el în curtea Vasluiului, jucătorul de doar 23 de ani antrenându-se deja sub comanda lui Augusto Inacio. În locul lui Paito va fi adus un argentinian, Carlos Soto (28 de ani), de la All Boys din Argentina. Din campionatul Portugaliei, Inacio a reușit să “fure” doi jucători foarte interesanți. Mijlocașul central Caue are 23 de ani, vine de la Olhanense și pare a fi un înlocuitor perfect pentru N’Doye. Are tehnică, viteză și în plus este mult mai tânăr. La creație va sosi Eduardo Jummise, de 28 de ani, de la Leixoes, echipă care l-a dat și pe Wesley.

Adailton se retrage 

Vestea proastă pentru vasluieni este faptul că decarul Martins Adailton va renunța la fotbal și nu pentru o perioadă ci pentru totdeauna. Ada a fost la Vaslui pentru a-și încheia socotelile cu Adrian Porumboiu și a plecat în Brazilia pentru a fi alături de soția sa la aducerea pe lume primului lor copil. Adailton spune că nu va mai juca fotbal vreodată, dar nu exclude să revină la Vaslui într-o funcție de conducere.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>