Europarlamentarul Dragoş Tudorache a declarat sâmbătă, la Vaslui, că cine va câştiga anul viitor alegerile parlamentare are şanse să guverneze pentru o perioadă de opt ani.

0
(0)

Europarlamentarul USR-PLUS Dragoş Tudorache a declarat sâmbătă, la Vaslui, că obiectivul alianţei din care face parte este acela de a intra la guvernare începând cu anul 2020, subliniind că cine va câştiga anul viitor alegerile parlamentare are şanse să guverneze pentru o perioadă de opt ani.

europarlamentarul dragos tudorache

„Indiferent dacă vom avea anticipate sau dacă vom merge la alegerile la termen, obiectivul nostru politic rămâne acelaşi: acela ca împreună în Alianţa USR – PLUS şi eventual într-o coaliţie pe care va trebui s-o negociem cu PNL, să dăm guvernarea din 2020. Intrăm într-o perioadă politică în care cumva şansa a aliniat ca până în 2024 să nu mai avem alegeri. Perioada 2020 – 2024 va fi o perioadă curată, fără alegeri, ceea ce înseamnă că e o fereastră de oportunitate unică, în care o guvernare bine aşezată, o coaliţie bine negociată de la început, poate să împingă ţara asta într-o altă direcţie. 

Citeste mai departe pe: www.agerpres.ro

Ti-a fost de ajutor acest articol?

Click pe stea sa acorzi rating!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Niciun vot pana acum! Fii primul care acorda un vot.

Pentru ca ai gasit folositor acest articol....

Urmareste-ne si pe facebook!