class="single single-post postid-55773 single-format-standard">

Evenimentul anului ”Vasluiul pedalează” a fost amanat pe 21 aprilie din cauza ploilor!

vaslui-pedaleaza1 (1)

Ploile din aceste zile au dat peste cap planurile Clubului de Ciclism din Vaslui. Evenimentul anului ”Vasluiul pedalează”, care se va desfășura în Centrul Civic al municipiului reședință, a fost amânat cu o săptămână de către organizatori. În consecință, acesta se va desfășura pe 21 aprilie, în duminica de Florii, cu începere de la ora 10, în aceeași locație stabilită de comun acord cu Primăria Vaslui și Serviciul Rutier, partenerii evenimentului.

”O să îngălbenim Vasluiul. O să fie ceva șocant. Va fi ceva unic în țară. Va fi un mesaj foarte agresiv de conștientizare a biciliștilor să se îmbrace vizibil atunci când circulă pe șosele, nu neapărat veste reflectorizante, ci o haină de culoare deschisă”, ne-a declarat șeful Serviciului Rutier Vaslui, Sergiu Anton.

Organizatorii evenimentului speră ca numărul bicliștilor prezenți în acest an să-l depășească pe cel de anul trecut și să se apropie de o mie.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>