class="single single-post postid-47603 single-format-standard">

Executia bugetului municipiului Vaslui pe 2017 este în grafic

bani.lei

În primele nouã luni ale anului, veniturile totale la bugetul loca se ridicã la aproape 112 milioane de lei. Din aceastã sumã, persoanele fizice si firmele din municipiu au vãrsat la buget 19,8 milioane de lei. Pentru partea de functionare, cea mai mare sumã, 63.589.370 lei, este alocatã pentru învãtãmântului.

Veniturile din taxele si impozitele locale la visteria municipiului Vaslui s-au realizat in procent de 95,30%, ceea ce inseamnã incasãri totale de 19.867.064 lei. Pe celelalte sectiuni, veniturile realizate sunt urmãtoarele: cotele defalcate din impozitul pe venit s-au indeplinit in procent de 79,78%, sumele alocate din cotele defalcate din impozitul pe venit la echilibrarea bugetelor locale sunt de 109,29%, iar sumele defalcate din TVA pentru finantarea cheltuielilor descentralizate sunt de 96,37%.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>