class="single single-post postid-35691 single-format-standard">

Fabrica de medalii

taekwondo5_marcel-miron

20 de medalii de aur, 18 de argint şi 22 de bronz este zestrea sportivilor de la CS “Liga de Est” la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de taekwon-do ITF.

CS “Liga de Est” Vaslui a confirmat că reprezintă o adevărată fabrică de medalii. Clubul condus de Mihai Hondru nu a dezamăgit deloc la Campionatul Naţional de taekwon-do ITF, găzduit chiar de Vaslui. Sportivii noştri au obţinut 60 de medalii, dintre care 20 de aur, 18 de argint şi 22 de bronz. 44 au fost la probele individuale, iar 16 pe echipe. Aceste performanţe au clasat clubul pe primul loc în clasamentul general al competiţiei, atât la seniori, cât şi la juniori.
Cei mai merituoşi sunt Marcel Miron, care a cucerit aurul în probele de tull, centuri negre 3 Dan, şi tehnici speciale, la seniori, iar Andrada Şalaru a fost cea mai bună la luptă, -68 kg, la senioare. De asemenea, Silvia Vasilache a câştigat proba de tull, centuri negre 1 Dan, iar Irinel Buraga a obţinut aurul la tull, centuri colorate, seniori.
La juniori, Miruna Lupaşcu a devenit campioană naţională la luptă, -45 kg, iar Adelina Mihai a câştigat aceeaşi probă, însă la -55 kg. Maria Popa a fost cea mai bună la luptă, -65 kg, iar Dragoş Chiriac şi Gabriela Babii au fost cei mai buni la tull, centuri colorate. Tot la juniori, Mircea Hondru este campion naţional la tehnici speciale.
“Liga de Est” are şi nouă medalii de aur pe echipe. La seniori, clubul vasluian este cel mai bun din ţară la spargeri forţă (feminin şi masculin), tehnici speciale (masculin), luptă (senioare) şi tull (seniori şi senioare), iar la juniori este campion naţional la tull (feminin) şi spargeri forţă (feminin şi masculin).
Medalii de argint au obţinut Andra Gheţeu, la luptă senioare, Ştefan Frăţian şi Andrei Porgras, la luptă seniori. Şi la tull, Teodor Dumitraşcu, Adelina Mihai, Mircea Hondru, Andrada Şalaru, Andra Gheţeu şi Alin Zaharia au obţinut medaliile de argint. Pe locul doi s-a mai clasat Alexandru Coroi, la tehnici speciale, seniori, iar la spargeri forţă, Andra Gheţeu şi Maria Popa şi-au mai trecut în palmares câte o medalie de argint.
Medalii de bronz au obţinut Andrada Şalaru, Cosmin Butnaru, Adelina Mihai şi Georgian Manea (spargeri forţă), Adelina Mihai (tehnici speciale), Andrei Chiriac, Ana-Maria Hăisan, Laura Munteanu, Cosmin Butnaru, Maria Popa, Miruna Lupaşcu, Dragoş Andrunachi şi Ştefan Frăţian (tull), Laura Munteanu, Gabriela Babii, Alexandra Stroescu, Gabriel Antoci, Cosmin Butnaru, Irinel Buraga, Alexandru Coroi şi Tudor Cheptene (luptă).
Pe echipe, CS “Liga de Est” a obţinut argint la tehnici speciale (senioare şi junioare), luptă tradiţională (seniori), luptă (junioare, juniori), iar bronz la tehnici speciale (juniori) şi tull (juniori).

** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com/ConectatiVaslui/

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>