class="single single-post postid-53044 single-format-standard">

Fostul spital din municipiul Huși, va fi transformat în cămin de bătrâni

2016_08_24_2_azil-de-batrani-la-merghindeal-cu-bani-din-america_20477

Clădirea, aflată în paragină, va fi preluată de Consiliul Județean de la autoritățile locale și reabilitată în întregime, pentru bătrânii care nu au aparținători sau nu pot fi îngrijiți de aceștia.

După mai multe runde de discuții, conducerea Consiliului Județean Vaslui a reușit să facă pace cu Primăria Huși în ceea ce privește preluarea imobilului în care a funcționat spitalul din localitate. Administrația județeană va putea să se apuce de treabă în privința obiectivului pe care și l-a propus, acela de a transforma clădirea, aflată în stare avansată de degradare, în cămin de bătrâni.

După preluarea imobilului, urmează o expertizare a acestuia și întocmirea unui studiu pentru a se stabili sumele necesare modernizării. Cei aproape 200 de bătrâni din actual cămin din Huși vor fi mutați și în alte locații din județ, unele reabilitate și cu bani de la Uniunea Europeană.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>