class="single single-post postid-45463 single-format-standard">

Fuego este asteptat la Ziua comunei Ștefan cel Mare

fuego-300x225

Autoritățile promit un maraton muzical de neuitat. Pentru acest an, primarul Mihai Moraru a reușit să-l invite pe îndrăgitul solist Fuego. Vor mai urca pe scenă Silvia Ene, Alesis, Grupul Sonora și Vali Vijelie.

Duminică, 2 iulie, de Ziua comunei Ștefan cel Mare, la podul de la Cănțălărești, participanții vor avea parte de un adevărat maraton folcloric, ținând cont că pe scena amplasată în dreptul statuii domnitorului Ștefan vor urca, începând cu ora 13, nume importante ale muzicii populare. Cap de afiș este îndrăgitul solist Fueog, alături de care se vor afla Silvia Ene, Alesis, Grupul Sonora și Vali Vijelie.
“Înainte de spectacol, vom avea o slujbă de pomenire oficiată de preoții din comună, iar în deschidere vom asculta grupul Sonora, care ține de comuna noastră. Nu vor lipsi actorii Teatrului din Bârlad, care îl vor aduce printre noi pe domnitorul Ștefan cel Mare. Așteptăm cât mai mulți locuitori ai județului să ne fie alături”, a spus primarul Mihai Moraru.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>