class="single single-post postid-14621 single-format-standard">

Gafa prin care Dani Coman a fost deconspirat » Mail-ul care a ajuns din greşeală la Vaslui şi l-a compromis definitiv

568299.screenshot.2013.04.18.16.40.23

Între Dani Coman şi FC Vaslui nu mai există cale de împăcare.

Portarul de 34 de ani se află în conflictul cu gruparea din Moldova, fiind îndepărtat din cadrul primei echipei de Adrian Porumboiu. Patronul “galben-verzilor” l-a scos din lot, nemulţumit de evoluţiile acestuia, pe care l-a acuzat că nu îşi mai dă interesul. Coman a evoluat într-un singur meci în ultimele 5 luni, fiind titularizat de Hizo cu Severin, 0-2, şi susţine că nu a mai fost plătit de luni bune.

Goalkeeper-ul a depus memoriu împotriva Vasluiului, iar, în încercarea de a-şi obţine cît mai repede salariile restante, i-a trimis următorul mail avocatului său: “Salut! Ai aflat ceva de recursul de la referate? Ai mai calculat, să vedem exact cît am de luat pentru anul trecut? Să-i prindem la licenţiere”. Astfel, el spera ca moldovenii să îi plătească banii pentru a nu avea probleme cu licenţa.

Tocmai avocatul său, Justin Ştefan, l-a sabotat! Într-un schimb de mail-uri cu preşedintele Vasluiului, Ciprian Damian, acesta i-a trimis din greşeală mesajul pe care îl primise de la Coman! Astfel, “galben-verzii” au aflat de intenţia sa de a compromite echipa, Vasluiul riscînd să nu primească licenţa dacă are datorii neplătite pînă la 31 decembrie 2012.

foto:gsp.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

 

Related posts:

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>