class="single single-post postid-3596 single-format-standard">

Gheorghe Zamfir își incepe turneul național cu un concert la Sala Palatului

Gheorghe Zamfir își incepe turneul național cu un concert la Sala Palatului

Cunoscutul interpret Gheorghe Zamfir revine în atenția publicului cu un concert intitulat “Rapsodia Primăverii”, eveniment ce se va concretiza într-un amplu turneu național. Acesta va debuta în data de 29 Mai cu un concert de excepție la Sala Palatului din București, și va continua cu reprezentații susținute în prima parte a lunii iunie la Călărași, Slobozia, Iași, Bacău și Piatra Neamț.

Deși distribuția inițială anunța participarea interpretului Franco Midiri, programul a fost înlocuit cu un tip de concert dorit de public, ce îi va permite artistului să traverseze diverse stiluri muzicale abordate pe parcursul anilor. Astfel, admiratorii artistului se vor putea bucura de un repertoriu variat ce va include atât cântece din folclor, lucrări din repertoriul internațional cât și creații semnate de Gheorghe Zamfir.  Timp de două ore, naiul maestrului va răsuna pe scena Sălii Palatului în acompaniamentul orchestrei Gheorghe Zamfir. “Ciobănașul singuratic”, “Ciocârlia”, “Cântec de suflet”, “Doină de jale”, “El condor pasa”, “My heart will go on”, “Memory” sau “Einsamer Hirte” sunt doar câteva dintre melodiile pe care cei prezenți le vor putea asculta.

Supranumit “Regele Naiului”, Gheorghe Zamfir este deținătorul a 120 de discuri de aur și platină, are peste 200 de discuri înregistrate și vânzări record de peste 120 de milioane de unități. Este singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în Statele Unite și singurul artist român care a fost premiat cu un disc de aur în Ungaria.

Biletele pentru concertul “Rapsodia Primăverii” de la Sala Palatului au fost puse în vânzare și sunt disponibile prin Vreau Bilet, magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, în rețeaua Eventim și online prin www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, între 50 – 150 lei.

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>