class="single single-post postid-3671 single-format-standard">

Google+ își schimbă aspectul

Google+ își schimbă aspectul

Google a anunțat miercuri că va schimba în mod semnificativ aspectul rețelei de socializare Google+, utilizatorii urmând să-și poată crea o experiență mai personalizata în rețea.

Compania a spus că va introduce o varietate de noi trăsături în următoarele câteva zile, de la personalizarea aplicațiilor și a barei de navigație până la o mai mare flexibilitate a paginilor de profil și a fotografiilor. Mai mult, va fi introdusă o nouă pagină intitulată Explore, care arată ce este interesant și la modă pe Google+.

Google a precizat că rețeaua sa de socializare a ajuns la cifra de 170 de milioane de utilizatori de la lansarea sa în 2011. Google+ va oferi acum pagini de profil ce vor include fotografii mai mari, în genul Facebook Timeline, și va avea o listă de chat ce pune prietenii în centrul paginii. O altă schimbare majoră este modul de navigare prin știri. În loc de iconițe statice în partea de sus, va exista un meniu cu aplicații în partea stângă.

Acest meniu le va permite utilizatorilor să-și aleagă ordinea aplicațiilor sau să le scoată de tot din meniu, și să acceseze o serie de comenzi rapide.

“Luate împreună, aceste schimbări facilitează accesul la favorite și ajustarea preferințelor de-a lungul timpului,” a scris vicepreședintele Vic Gundotra pe blogul oficial Google. “Este încă la început și mai sunt multe de făcut, dar suntem mai entuziasmați ca niciodată să construim o experiență socială perfectă pe toate platformele Google.”

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>