class="single single-post postid-51981 single-format-standard">

Groapa ecologica de la Rosiesti a creat 55 locuri de munca, si urmeaza sa creasca pana la 100

646x404

Potrivit operatorului Romprest Energy, odată cu deschiderea activităţii de la depozitul ecologic de la Roşieşti, au fost create 55 de locuri de muncă, urmând ca odată cu punerea în funcţiune a sistemului integrat numărul de locuri de muncă să crească la 100. Reprezentanţii Romprest Energy au precizat că autorităţile locale şi judeţene vor trebui să impune respectarea unor reguli în privinţa selectării deşeurilor. Şeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, au invocat, însă, că educarea cetăţenilor în privinţa gestionării deşeurilor va fi una de durată, care implică mulţi factori, şi că sancţiunile pentru nerespectarea regulilor nu reprezintă o prioritate.

Pe lângă deşeurile din judeţul Vaslui, la groapa ecologică de la Roşieşti, care se întinde pe 20 de hectare, vor ajunge şi deşeurile din alte judeţe ale Moldovei. O primă solicitare concretă a venit de la autorităţile din Galaţi, însă reprezentanţii Consiliului Judeţean Vaslui şi-au anunţat disponibilitatea de a depozita deşeurile şi din celelalte judeţe, având în vedere că în zonă funcţionează un singur depozit ecologic, în Iaşi.

Citeste mai departe pe: www.adevarul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>