class="single single-post postid-45982 single-format-standard">

Handbaliștii Vasluiului au fost provocați din nou de suportere, membre ale unui club de aerobic din oraș, și au participat la o ședință de întreținere fizică mai mult decât binevenită, după vacanță

hc-vaslui_zumba-300x177

Jucătorii au fost solicitați din plin, însă finalul a fost cu zâmbetul pe buze, astfel că fetele au fost de acord să imortalizeze momentul.
Tehnicianul HC Vaslui, Sandu Iacob, recunoaște că astfel de acțiuni de socializare cu suporterii sunt benefice fiindcă echipa are nevoie de marea familie a fanilor: “Instructorul, doamna Laura, ne-a fost de o utilitate maximă. Antrenamentul coordonat de ea face parte din procesul de instruire. Am profitat de această invitație pentru a îmbina utilul cu plăcutul. Din punctul meu de vedere, a fost un antrenament foarte bun. Consider că toată lumea a avut de câștigat”.
Fetele sunt așteptate și în tribune pentru a-i susține pe jucătorii Vasluiului la meciurile de acasă din noul sezon al Ligii Naționale.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>