class="single single-post postid-43645 single-format-standard">

HC Vaslui a castigat meciul in fata CSM Focsani cu scorul 24-23 (12-10): si spera la accederea în play-off-ul Ligii Zimbrilor.

hc-vaslui-focsani

Handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob au fost nevoiți să revină de la un handicap de patru goluri pentru a se impune la limită. Victoria o aduce pe HC Vaslui în postura de favorită la accederea în play-off-ul Ligii Zimbrilor.

HC Vaslui a avut un start de meci furtunos, chiar dacă CSM Focșani a deschis scorul. Gazdele au avut nevoie de cinci minute pentru a face diferența pe tabelă, scor 4-2. Avansul a crescut la patru aproape de primul sfert de oră, 7-3. La vestiare, vasluienii au intrat la adăpostul a două goluri, 12-10.
În partea a doua, oaspeții fac marcaj la Mihai Bujor, capul limpede din atacul vasluian, reușind să întoarcă rezultatul cu patru goluri consecutive, de la 16-15 la 16-19.

foto:obiectivvaslui.ro

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>