class="single single-post postid-44898 single-format-standard">

HC Vaslui a început pregătirile pentru noul sezon, anunțând primii jucători care vor continua la gruparea handbalistică locală

valentin_anton_mihai_bujor_gabriel_bujor-300x200

HC Vaslui se pregătește deja de noul sezon. În lotul pentru viitoarea ediție de campionat vor fi multe noutăți. Deocamdată, staff-ul administrativ a reușit să-i păstreze la echipă pe Valentin Anton, Mihai și Gabriel Bujor, care au perfectat prelungirea contractelor.
”Este al zecelea an de când evoluez la Vaslui. Sper ca următorul să fie măcar la fel de bun ca acesta, fără accidentări și cu rezultate bune. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat. A fost un sezon reușit, dar se poate și mai bine”, a spus Valentin Anton.
Mihai și Gabriel Bujor au mai semnat pe un sezon, cei doi gemeni sperând să aibă un nou campionat excelent la Vaslui.
”Am ajuns la un acord cu Vasluiul. Suntem apreciați pentru ceea ce facem și de aceea am ales să continuăm. Sperăm ca în sezonul următor să facem o figură și mai frumoasă față de actualul campionat. Sper să fim mai uniți în unele momente. Totul a fost bine în ultimul sezon. Ne-am îndeplinit obiectivul. Am avut și plusuri, și minusuri, însă am dovedit că putem trece peste anumite piedici și să facem o performanță frumoasă pentru HC Vaslui”, a declarat Mihai Bujor.
Gabriel Bujor recunoaște că a fost ofertat de mai multe echipe, însă a ales Vasluiul pentru că se simte bine aici: ”Am avut multe oferte, mult mai bune financiar. Am ales să rămân fiindcă aici sunt apreciat la adevărata valoare. De aici am ajuns la echipa națională, chiar dacă mulți spun că de la echipele mici ajungi mai greu acolo. Îmi doresc ca în noul sezon să terminăm pe 6. Acesta este obiectivul meu personal”.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>