class="single single-post postid-39669 single-format-standard">

HC Vaslui Dinamo, mâine, ora 18.30 Meci de Liga Campionilor!

csm-bucuresti-hc-vaslui7

HC Vaslui se află în faţa unui nou examen dificil, întâlnind campioana, Dinamo, care reprezintă cu succes România în Liga Campionilor.

Miercuri, HC Vaslui va avea parte de un nou joc dificil, întâlnind campioana României, Dinamo Bucureşti. Vasluienii sunt aşteptaţi la Sala Sporturilor pentru a urmări un meci de Liga Campionilor, ţinând cont că adversara echipei antrenate de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte reprezintă ţara în cea mai titrată competiţie handbalistică din Europa. Cu ajutorul fanilor, HC Vaslui speră să obţină încă un rezultat pozitiv.
“Urmează Dinamo Bucureşti, campioana en titre, o formaţie cu multă experienţă, care în această perioadă face o bună propagandă handbalului românesc în Liga Campionilor. Ne dorim să jucăm dezinvolt, în faţa unei tribune cât mai pline, care să ne dea şi în acest meci energia necesară pentru a lupta de la egal la egal contra echipei campioane”, a spus Sandu Iacob.
Vasluiul vine după succesul cu Odorhei, astfel că moralul jucătorilor noştri este foarte bun.
“Suntem bucuroşi că am reuşit să câştigăm contra valoroasei echipe din Odorheiu Secuiesc, care în mod constant s-a clasat în fruntea clasamentului de-a lungul ultimilor ani, fiind şi câştigătoare a Cupei Challenge în urmă cu două sezoane. A fost o victorie care a arătat potenţialul pe care-l avem cu adevărat şi ne oferă ocazia să privim încrezători către obiectivul pe care ni l-am propus. O victorie a grupului care este 100% format din jucători români!”, a declarat Sandu Iacob.
Înaintea acestui meci, HC Vaslui ocupă locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 15 puncte

Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook  https://www.facebook.com

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>