class="single single-post postid-45650 single-format-standard">

HC Vaslui se reunește pe 17 iulie, cu gândul de a obține noi performanțe în Liga Națională

hc-vaslui-1-300x199

Sandu Iacob i-a anunțat pe handbaliști că de luni, 17 iulie, sunt așteptați la reunire. Tehnicianul va avea dimineață o întâlnire de socializare cu jucătorii, pentru a face cunoștință cu noii veniți, urmând ca primul antrenament să fie la sala de forță. După amiază se vor muta la Sala Sporturilor, unde handbaliștii Vasluiului vor afla programul întregii săptămâni.
Pentru această vară s-a renunțat la cantonament, din lipsă de fonduri, proiectul depus la Consiliul Județean Vaslui nefiind acceptat, din cauza datoriilor acumulate de club.
În aceste condiții, Sandu Iacob și Alexandru Acsinte s-au reorientat către o pregătire în localitate, care va începe cu antrenamente fizice, urmate de cele tehnico-tactice.
Luna august va fi una plină cu jocuri amicale. În total, formația vasluiană va susține 11 partide de verificare. Startul va fi dat pe 9 august, când HC Vaslui va juca acasă cu divizionara A, Știința Municipal Bacău. A doua zi va fi returul, în deplasare.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>