class="single single-post postid-51337 single-format-standard">

HC Vaslui și-a asigurat locul în viitoarea ediție a Ligii Naționale

hc-vaslui

HC Vaslui și-a asigurat locul în viitoarea ediție a Ligii Naționale, după succesul confortabil obținut cu Atletico Alexandria, scor 44-27 (21-13). Pentru formația vasluiană va urma al cincilea sezon consecutiv pe prima scenă handbalistică a țării. La barajul de menținere/promovare în Liga Zimbrilor, de la Călărași, HC Vaslui nu a avut nicio emoție în fața reprezentantei Diviziei A, Atletico Alexandria, diferența dintre cele două eșaloane fiind vizibilă. Victoria a fost mai mult decât confortabilă, scor 44-27, aducând biletul oficial pentru HC Vaslui, care va evolua încă un sezon în Liga Zimbrilor, al cincilea consecutiv de la promovarea din vara lui 2014.

Autoritățile locale vor fi nevoite să se miște rapid pentru formarea unei echipe care să scape suporterii de grijile barajului. Vasluiul are nevoie și de un antrenor și de jucătorii necesari să pună echipa în partea superioară a clasamentului.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>