class="single single-post postid-56252 single-format-standard">

Hingherii vasluieni vor captura si eutanasia maidanezii barladeni!

catei

In urma verificarii ofertelor depuse de ONG-ul barladean si asocierea formata dintr-o asociatie si doua firme vasluiene pentru delegarea prin concesiune a Serviciului pentru gestionarea cainilor fara stapan din oras, castigatoare a fost declarata asocierea din Vaslui. Asa se face ca, dupa ce consilierii locali au aprobat deja un proiect de hotarare in acest sens, iar primarul si reprezentantii legali ai asocierii vor semna contractul, hingherii vor incepe sa stranga si, ulterior, sa eutanasieze maidanezii de pe strazi.

Oferta hingherilor vasluieni a fost aleasa castigatoare, desi pretul propus a fost mai mare decat cel al ONG-ului barladean, adica 1.814.400 lei (fara TVA) fata de 1.407.600 lei (fara TVA). Iar redeventa anuala pe care o va plati asocierea vasluiana este de doar 2.000 de lei, in timp ce redeventa oferita de asociatia locala este de 5.000 de lei. Cum raportul de evaluare a ofertelor nu a fost facut public, e greu de inteles de ce o oferta mai putin avantajoasa pentru muncipalitate a fost desemnata castigatoare.
n total, bugetul local va plati hingherilor vasluieni 1.814.400 lei (fara TVA) pentru urmatorii trei ani de concesiune. In acesti bani intra capturarea, transportarea, consultarea, trierea si adapostirea a cel putin 100 caini/lunar (80 lei/bucata), microciparea (25 lei/bucata), deparazitarea interna/externa (15 lei/bucata), vaccinarea antirabica (18 lei/bucata), sterilizarea maidanezilor (100 lei/mascul si 150 lei/femela), intretinerea si hranirea in adapost a cainilor timp de 14 zile (9 lei/bucata) si eutanasierea cainilor (90 lei/bucata).

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

  1. Victorie spune:

    In sfarsit ! Hai cu bravo ! Ura !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>