class="single single-post postid-29712 single-format-standard">

Husenii vor club pentru pensionari, cum are Vasluiul!

Pensionari activitate

IDEE Asociatia Pensionarilor din Husi a primit din partea Primãriei spatiul cerut pentru înfiintarea unui Club al doamnelor pensionare, asa cum Vasluiul, de pildã, spun vârstnicii, are deja. “Deocamdatã e o camerã ce are mare nevoie de renovare, dar ne bucurãm cã l-am primit, cãci doamnele din Asociatie au solicitat un loc al lor, unde sã se întâlneascã si sã desfãsoare activitãti recreative”, a spus presedintele Dumitru Nituc.

Primãria Husi, cu aprobarea Consiliului Local, a dat Asociatiei Pensionarilor din Husi spatiul cerut în vederea organizãrii unui club pentru doamnele din cadrul asociatiei. Deocamdatã, spatiul aflat într-o clãdire din vecinãtatea Primãriei nu este renovat si nu poate fi folosit pânã când se vor efectua reparatii serioase. “Noi vrem sã multumim domnului primar Ciupilan, dar si Consiliului Local care ne-au dat acest spatiu. Poate reusim sã îl reabilitãm. La Vaslui existã deja un Club al femeilor pensionare si acolo se desfãsoarã activitãti frumoase, recreative. Doamnele se întâlnesc, socializeazã, iar noi vrem sã creãm la Husi ceva asemãnãtor. E o formã nu doar de respect pentru pensionarele noastre, dar si de grijã. Bãtrânii se simt singuri, dar dacã au un loc unde sã se întâlneascã, sã schimbe o vorbã, se vor simti mai optimisti”, a spus presedintele Dumitru Nituc.

Ajutor pentru pensionarii huseni!

În aceste zile, în jur de 2000 de pensionari din Husi primesc pachete cu alimente, ca un mic ajutor pe care, constant, Asociatia Pensionarilor Husi li-l oferã în preajma sãrbãtorilor acestor huseni cu venituri foarte mici. “Ca de obicei, domnul Emil Enache ne-a dat fãina de grâu si mãlaiul, pentru pensionari. Vine Pastele si orice mic ajutor înseamnã enorm. În aceste zile se împart pachetele, iar oamenii vin sã ia produsele, multumind cã cineva se gândeste la ei. E important sã îi sustinem pe bãtrânii nostri, pentru cã din pensie nu fac fatã vietii de zi cu zi”, a mai spus presedintele Dumitru Nituc.

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: vrn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>