class="single single-post postid-52728 single-format-standard">

Husenii vor organiza un spectacol caritabil pentru a strânge bani pentru tratamentul Valeriei Szekeres din Istanbul

Untitled

Pentru Valeria Szekeres, unul dintre cei mai apreciaţi profesori din Huşi, nu există nicio unitate cu care s-ar putea măsura iubirea pe care o nutresc elevii şi foştii elevi şi pe care au dovedit-o din plin în ultimele zile. La aflarea veştii că „profa de muzică” are probleme de sănătate grave, pentru care este nevoie de o intervenţie importantă la un spital din Istanbul, au sărit cu toţii. 

La scurt timp, mesajele de încurajare au început să curgă de la foşti elevi, prieteni şi colaboratori. Ajutorul s-a văzut şi în conturile deschise, unde s-auadunat bani pentru primele două şedinţe de tratament şi o parte din a treia. „Datorită vouă tuturor, mama mea, draga voastră profesoară, colegă şi prietenă a început tratamentul astăzi. Suma totală de care a fost nevoie, 5.715 euro, reprezentând prima şedinţă de tratament din cele şase, a fost acoperită. Mulţumiri echipei domnului doctor Serkan Keskin, de la Memorial Hospital din Istanbul, care ne este alături! 

Citeste mai departe pe: www.ziarulevenimentul.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>