class="single single-post postid-57677 single-format-standard">

In curand, locuitorii comunei Epureni vor putea beneficia de un centru de recuperare, ce urmeaza sa fie construit cu fonduri europene.

camin-batrani-2

Investitia a fost initiata in urma cu doi ani de Asociatia „Grupul de Actiune Locala Podu Inalt” Vaslui, are o valoare de 100.000 euro si este finantata prin Programul National pentru Dezvoltare Rurala, prin Agentia pentru Dezvoltarea Investitiilor Rurale din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Pana atunci insa, in urma cu cateva zile, s-a semnat contractul de finantare a obiectivului de investitii.

Proiectul are o valoare de 100.000 euro si se va adresa persoanelor cu probleme medicale care au nevoie de recuperare si consiliere, persoanelor cu . Acest proiect va genera in lant o serie de alte proiecte sociale pe fonduri europene pentru faptul ca Primaria Epureni se va acredita ca furnizor de servicii sociale. Urmeaza o perioada grea, in care va trebui sa efectuam licitatia, proiectarea, obtinerea avizelor si apoi executia lucrarilor. Multumesc echipei din cadrul primariei care m-a sprijinit in elaborarea acestui proiect si care ma va ajuta si la implementarea lui!

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>