class="single single-post postid-11309 single-format-standard">

În perioada 06-07.01.2013 bisericile din Vaslui vor fi păzite de jandarmi

646x404.000

Timp de două zile, principalele lăcaşuri de cult din judeţul Vaslui vor fi păzite de jandarmi pentru a evita neplăcerile cauzate de înghesuială.

 

În perioada 06-07.01.2013, jandarmii vasluieni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul slujbelor religioase şi distribuirea apei sfinţite, la lăcaşuri de cult din Vaslui, Bârlad şi Huşi, cu prilejul desfăşurării  manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătorirea Botezului Domnului (Bobotează) şi a Sfântului Ioan Botezătorul.

Jandarmii vasluieni, în colaborare cu poliţia, vor acţiona în  municipiul Vaslui la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul”, Biserica „Sf. Cuvioasă Parascheva” şi Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, în municipiul Bârlad la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul”, iar în municipiul Huşi la Episcopia Huşilor şi Biserica „Sf. Anton cel Mare”.

La nivelul judeţului Vaslui, aproximativ 60 de jandarmi vor fi prezenţi, în această perioadă, în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea tulburării  ordinii publice sau a altor fapte care ar pune în pericol buna desfăşurare a manifestărilor.

 

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro ***

Related posts:

Sursa: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>