class="single single-post postid-55726 single-format-standard">

În perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, DSVSA Vaslui a demarat controalele tematice specifice, pentru a asigura cetățenilor un comerț cu alimente sigure.

3456

La aceste acțiuni vor participa toți medicii veterinari din cadrul Direcțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) județene, circumscripțiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor (CSVSAO). Controalele urmăresc respectarea condițiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor din piețele agro-alimentare, unitățile de tăiere, procesare, depozitare, comercializare și unitățile de alimentație publică.

Numărul de telefon al Call Center’-ului DSVSA Vaslui unde este organizat serviciu de permanență este 0235421121 , fax 0235421278 și e-mail :

și poate fi apelat de către cetățeni, pentru a sesiza nereguli în domeniul siguranței alimentelor.

Citeste mai departe pe: www.estnews.ro

*** Va invitam sa ne sustineti munca în favoarea vasluienilor cu un LIKE si un SHARE pentru pagina de facebook www.facebook.com/www.vasluionline.ro 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>