class="single single-post postid-47848 single-format-standard">

În plinã crizã de fortã de muncã, societãtile de constructii vasluiene anuntã deja primele disponibilizãri colective

meseriasi

O firmã de constructii a instiintat Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Vaslui cã, incepand cu luna decembrie 2017, va disponibiliza un numãr de 77 persoane. Trebuie pusã de urgentã la punct o strategie de mentinere a oamenilor in tarãî, a spus Ovidiu Copacinschi. Cat priveste faptul cã autoritãtile locale au foarte multe proiecte de dezvoltare si nu au cu cine sã le implementeze, Ovidiu Copacinschi a explicat cã si in mediul privat este intalnit acelasi fenomen.

Este o crizã de oameni in toate domeniile, in toate calificãrile, la orice varstã. Criza este enormã, iar sectorul economic va suferi tot mai mult. Dacã nu se iau mãsuri de stopare a plecãrii oamenilor in alte tãri, cei care rãmanem ne vom uita unii la altii si vom constata cã nu avem cu cine sã ne facem treabaî, a mai spus Ovidiu Copacinschi.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>