class="single single-post postid-45787 single-format-standard">

In Vaslui balcoanele si garajele vor fi inventariate, din ordinul primarului Pavãl

17784131_1_644x461_garaj-in-vaslui-vaslui

Primãria municipiului resedintã are, de putin timp, o nouã structurã, care se va ocupa cu inventarierea si delimitarea terenurilor din domeniul public si privat al orasului. Este un prim pas în dorinta primarului Pavãl de a pune ordine în acest domeniu, având în vedere cã sunt multe situatii în care suprafete ale primãriei sunt ocupate de contribuabili, fãrã niciun document legal. Pentru cei care detin terenuri fãrã acte legale în oras, trebuie spus cã biroul Patrimoniu va colabora cu Serviciul Finantelor Publice Locale a municipiului Vaslui în vederea identificãrii suprafetelor de teren ce apartin domeniului public sau privat al municipiului Vaslui si aflate în folosinta a diversi contribuabili prin efectuarea de mãsurãtori, întocmirea de planuri de încadrare zonale si de delimitare a acestora, stabilirea a regimului juridic al terenurilor ocupate.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

  1. Pana spune:

    Domnul primar Paval nu ar vrea sa inventarieze pe cei ce-i tine in brate pe functii prin jud. Vaslui, (cumati, nepoti, fini, etc ) si sa-i mai trimita la munca ca nu au nici o treaba cu posturile ce le ocupa.
    Nu de alta dar acusi vin alegerile iar si nu stiu daca o sa reuseasca sa ne pupe in cur pe toti ca sa iasa iar primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>