class="single single-post postid-42473 single-format-standard">

În Vaslui și Bârlad se bea cea mai bună apă din județ

apa_chiuveta_robinet_shutterstock_10888585_159a92fd0e

Statiile de tratare a apei potabile din municipiile Vaslui si Bârlad vor fi receptionate, în mod oficial, pânã în aprilie sau mai. Astãzi, conducerea Aquavas Vaslui va avea o primã discutie cu constructorul statiilor de tratare din judet – cele din Bârlad si Vaslui sunt obiective noi, în timp ce la Husi s-au fãcut unele îmbunãtãtiri la statia actualã – pentru a stabili ce mai este de fãcut pânã la receptia finalã. Aquavas are unele obiectii de fãcut, pe marginea acestor obiective, care vor trebui remediate în cel mai scurt timp. Si legat de banii europeni alocati acestor obiective, sunt vesti bune pentru constructor, firma Coral, din Tulcea, urmând sã primeascã în zilele urmãtoare o transã de bani restantã.

Sunt unele probleme la statiile de epurare aflate acum în lucru în Vaslui, Bârlad si Husi, acolo unde procesul tehnologic nu poate fi adus la parametri normali din cauza temperaturilor foarte scãzute. Mai este de muncã la statiile de epurare, mai ales cã sumele restante pentru lucrãrile executate s-au achitat la finele anului trecut.

Citeste mai departe pe: www.vremeanoua.ro

 

Related posts:

Sursa: vremeanoua.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>