class="single single-post postid-53569 single-format-standard">

Încă un motiv pentru a juca la pariuri online

Pacanele

Încă un motiv pentru a juca la pariuri online

Se spune că unul dintre primele cazinouri moderne a funcționat la Veneția. Stabilimentul fost închis relativ repede, întrucât cei care câștigau bani  acolo erau urmăriți în drumul spre casă și prădați de infractorii care împânziseră orașul. Peste sute de ani, povestea s-a repetat la Suceava.

În această toamnă, un vasluian în vârstă de 42 de ani a câștigat 1900 de lei la păcănele într-o sală de jocuri din fosta Cetate de scaun a Moldovei. Deși consumase și ceva alcool, a avut puterea să nu mai joace. Și-a luat banii și a plecat spre casa unui prieten. Avea un presentiment despre ceea ce urma să se întâmple, pentru că observase cum un individ îl tot fixase cu privirea pe când se afla în agenția stradală. Cu toate acestea, și-a continuat drumul fără să se uite în spate.

Scena jafului a fost banală

În dreptul unei păduri, omul a fost jefuit de Vijai Betean, un individ în vârstă de 31 de ani. Betean era cel care își studiase victima încă din sala de jocuri, fără să fie deloc discret. Confruntarea a fost fără istoric. Pentru că vasluianul era amețit bine din cauza băuturii, a fost suficient ca Betean să îl împingă pentru a-l doborî la pământ și a-l deposeda de cei 1900 de lei și de alte obiecte personale, printre care un telefon mobil.

Cel tâlhărit a ajuns la prietenul spre care se îndrepta și a sunat 112. Polițiștii și-au dat seama despre cine e vorba din descrierea făcută de vasluian. Se pare că Betean nu era la prima abatere de acest gen. Au fost necesare, însă, 12 zile pentru ca individul să fie arestat, pentru că dispăruse din Suceava și nu a fost găsit nici în localitatea de domiciliu, Bălăceanca (din același județ). Vijai Betean ajunsese, între timp, în Deva, unde a fost prins de polițiștii locali în data de 31 octombrie. A fost predat polițiștilor de la IPJ Suceava. Aceștia l-au audiat și l-au prezentat în fața judecătorilor, care au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

S-a întâmplat și în Mioveni

Această poveste reprezintă încă un motiv pentru a juca la agențiile online de pariuri sportive. Evident, vasluianul nu ar fi fost jefuit dacă ar fi câștigat 1900 în propria casă, din fața calculatorului, sau stând relaxat pe fotoliu și jucând „păcănele” pe telefonul mobil.

Cam același lucru pățise și un jucător la păcănele din Mioveni (Argeș), care a fost „ușurat” de 1700 de lei de doi indivizi. Aceștia i-au dat târcoale și chiar au făcut glume cu el. Așa cum a scris „Cancan”, la un moment dat, cei trei s-au hârjonit, victima fiind făcută să se ridice de două ori de pe scaunul din fața aparatului. La nici un sfert de oră, a constatat că îi dispăruseră din haină cei 1.700 de lei abia câștigați la pokerul electronic. Camerele de supraveghere au surprins momentele jafului.

Te poți întâlni cu un individ pus pe rele

Când te duci la cazino, te expui. Iată o altă întâmplare reală: în noaptea de 26 spre 27 septembrie, un individ care strânsese multe datorii din cauza jocului la păcănele a intrat mascat și înarmat cu un cuțit într-un cazino din Calea Șagului din Timișoara. A amenințat-o pe o angajată și a reușit să fure aproximativ 5500 de lei pentru ca mai apoi să se facă nevăzut. Femeia a apăsat butonul de panică în timpul jafului și a cerut imediat ajutor după plecarea tâlharului. Jumătatea plină a paharului a fost că individul a plecat fără să rănească pe nimeni din cazino. Într-o desfășurare tragică a evenimentului, putea să înjunghie pe cineva care îi apărea în cale. Dacă joci la ruletă într-un cazino online, ești ferit de orice pericol.

 

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>