class="single single-post postid-49278 single-format-standard">

Începând cu data de 1 martie 2018, SC Transurb SA Vaslui va majora tarifele la abonamente

doliu autobuze transurb455 copy

Viitoarele preturi la abonamente sunt: abonament pentru o linie pentru o lunã – tarif propus 80 de lei; abonament douã linii pentru o lunã – tarif propus 94 lei; abonament elevi pentru o lunã – tarif propus 40 de lei; titlu de cãlãtorie cu 30 cãlãtorii – tarif propus 45 lei. La baza deciziei de majorare a tarifelor pentru transportul public de cãlãtori au stat mai multi factori. Este vorba, in primul rand, despre modificarea preturilor la principalele elemente de cheltuieli in perioada 2013- 2018 (salariul minim pe economie de la 750 lei la 1.900 lei, cresterea preturilor combustibililor, pieselor de schimb si cresterea pretului utilitãtilor – energie electricã, apã, gaz).

. Începand cu 1 martie 2017, nivelul pensiei sociale minim garantate pentru pensionari este de 520 lei. În consecintã, se propune acordarea subventionãrii cu 50% din valoarea unui abonament lunar pe o linie la transportul urban pe mijloacele de transport in comun pentru pensionarii cu pensie socialã minim garantatã.

Citeste mai departe pe: www.monitoruldevaslui.ro

Related posts:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>