class="single single-post postid-44294 single-format-standard">

Începând de astăzi în intervalul orar 10-15, vor suna sirenele în județul Vaslui

afis-exercitiu-ISU-alarmare-1

După cum v-am mai informat în paginile ziarului nostru, în intervalul 18-21 aprilie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență desfășoară un amplu exercițiu național ce urmărește testarea și verificarea unor echipamente din componența sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă – PROCIV 2017. Așa cum a fost stabilit de organizatori, la nivelul județului Vaslui, sirenele vor suna astăzi, în intervalul orar 10-15.
În ceea ce privește Bârladul, exercițiul se va desfășura între orele 10-12, iar autoritățile locale au fost deja instruite în legătură cu punerea în funcțiune a celor 13 sirene (patru electronice și nouă electrice) care vor anunța populația în legătură cu potențialele situații de urgență (atacuri aeriene, cutremure, inundații, alunecări de teren etc.). Așa că, oriunde s-ar afla, este imposibil ca bârlădenii să nu audă semnalul de alarmare transmis de respectivele sirene, compus din cinci sunete cu durata de 16 secunde fiecare.

Citeste mai departe pe: www.obiectivvaslui.ro

Related posts:

Sursa: obiectivvaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*


*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>